Olea Residence

Dobro došli u Olea Residence!

Kompleks je izgrađen 2017. u Poreču. Ti posve novi prostrani apartmani visokokvalitetnog uređenja idealno su dizajnirani za ugodan boravak dviju do osam osoba. Kompleks je okružen predivnim vrtom koji krase raskošno mediteransko bilje i bazen na otvorenom. Terasa za sunčanje s ležaljkama postavljenim oko bazena pravo je mjesto za opuštanje. Nedaleko od kompleksa smještena je prekrasna plaža okupana suncem i okružena kristalno čistim morem. Osiguran je i besplatan parking.

Ako odmor želite provesti na spokojnom mjestu daleko od svega, no ipak želite imati mogućnost uživanja u prvoklasnim restoranima koji nude autohtone specijalitete ili kušati vina u nekom od najboljih hrvatskih podruma, a da pritom ne morate potrošiti previše novca, Olea residence je savršen izbor. Također, ukoliko želite posjetiti neka od službeno najljepših mjesta na svijetu kao što su Plitvička jezera (tri sata vožnje), Brijuni (jedan sat vožnje), Venecija u Italiji (jednostavan pristup brodom ili vožnja od dva i pol sata), ili unajmiti motorni čamac ili jedrilicu na jedan dan kako biste doživjeli sve čari mora, najbolje mjesto koje možete odabrati za svoj odmor upravo je kod nas.

Apartmani

Kuća

Galerija eksterijera

Posebne ponude

FIRST MINUTE PONUDA 10% 2022

Ako rezervirate boravak za 2022. godinu, dobit ćete 10% popusta! Minimalan boravak od 3 noći. Koristite kod FIRSTMIN10 prilikom plaćanja i uživajte u svom odmoru!

Pročitaj više